Co nás čeká v listopadu?

Za okny už se dělá pošmourno, dny se krátí, listí na stromech hraje všemi barvami a už brzy opadá, ve vzduchu je cítit vůně podzimu, máme tu listopad. Čas, kdy přichází sklidnění, člověk má chuť se zachumlat do hřejivé deky, uvařit si čaj a odpočívat.

Co takhle uvařit si čaj společně? U nás v rodinném centru! Třeba na některém z programů, které pro Vás v listopadu připravujeme. Jsou to právě programy, které nás jako pomyslná deka zahřejí u srdce, vychutnáme si u nich čaj či kávu a pobydeme v příjemné společnosti. První z nich – Mandaly, který je určený ženám, které chtějí na chvíli vydechnout od každodenního shonu, nás čeká již v pondělí 6. 11.

V pátek 10. 11. na něj navážeme společným setkáním pro maminky s miminky od 3 do 7 měsíců, kde část programu bude věnována masáži a cvičení miminek a druhá část maminkám, které si něco hezkého vytvoří a budou si moci posdílet své (po) porodní příběhy v bezpečném prostředí. Setkáním nás provede Marta Haderková, sestřička v dětské ordinaci, průvodkyně dětí a maminek ke zdraví a zdravému pohybu.

Začátkem prosince (4. 12.) se pak můžete těšit na voňavý Workshop na výrobu relaxačních solí do koupele s Petrou Ochmannovou.

A myslíme samozřejme i na děti! V naší nabídce nesmí chybět tak jako každý měsíc i vzdělávací ekoprogram plný her naší lektorky Monči. Tentokrát už ne venku v parku, ale v teple rodinného centra, nicméně plný přírodnin bude i tentokrát a budeme si s nimi hrát! A to v pondělí 27. listopadu.

Sérii podzimních setkání doplníme také o praktický workshop na téma Pickles. Znáte picklesy? Kvašenou zeleninu na různé způsoby? Pokud ne, určitě se přihlaste na workshop, kde se dozvíte proč je kvašená zelenina tak úžasná pro podporu imunitního systému a samozřejmě si i prakticky vyzkoušíte, jak s kvašením začít i u vás doma. Těšíme se na vás 13. listopadu.

Tento web používá cookies k optimalizaci svého běhu a k fungování analytických nástrojů. View more
Souhlasím
Odmítnout