Mandaly pro rok 2024

Přijďte strávit příjemný čas při tvoření své osobní mandaly pro rok 2024 ve čtvrtek 1. února od 16:30 do 18:30. Mandalu si můžete vyrobit jen tak pro radost z tvoření, a nebo ji třeba povýšit a vytvořit si ji se záměrem své osobní mandaly pro rok 2024. Letošní rok se totiž ponese ve znamení dřevěného draka a měl by nám přinést řadu nápadů, vizí a nových plánů. Bude to prý ovšem také rok značně aktivní se sklonem k chaosu. Pojďme si tedy pomocí osobní mandaly zhmotnit, svůj záměr pro dračí rok.

Bude připravený široký výběr vytištěných mandal, tak aby si každý vybral tu svoji pravou. Každý si svou mandalu vybarvíme, budeme si povídat, popíjet dobrý čaj či kávu. Budeme relxovat, sdílet všednosti zimních dnů. Atmosféru doplní aromaterapie. Setkáním nás provede Iva Tajmrová – zdravotní sestra, aromaterapeutka a kreativní duše.

Věděli jste, že slovo MANDALA pochází ze staroindického snaskrtu a znamená “kruh”. Označuje symbol, který se nachází ve všech kulturách a v přírodě u zvířat i rostlin. Nejstarší mandaly světa pochází ze straší doby kamenné, a od té doby nás provází a spojují nás s nejhlubšími úrovněmi našeho nevědomí. Kruhová mandala představuje vždy oporu a hranici pro ty elementy v nás, které se rozbíhají různými směry nebo se mohou vzájemně uvádět v chaos. To funguje u všech lidí nezávisle na jejich původu či kultuře. V symbolice mandal lze zařít cosi naprosto elementárního – nalézt bezpečí ve svém středu. Mandala tvoří dohromady celek a je proto symbolem pro úplnost. A JAKÁ BUDE TA VAŠE?

Workshop je určený nejen pro ženy, ale třeba i pro starší děti a zkrátka pro kohokoli, komu se mandaly líbí a chtěl by se o nich dozvědět více, a nebo si prostě jen přijít malovat v příjemné atmosféře podobně naladěných duší.

Na workshop s mandalami se přihlásíte tudy: https://o-kruh.cz/programy/jednorazove-programy/mandaly/

A na závěr připojujeme několi fotografií z pozdzimního malování mandal:

Tento web používá cookies k optimalizaci svého běhu a k fungování analytických nástrojů. View more
Souhlasím
Odmítnout