Adventní věnce

Rádi byste v předvánočním shonu chvíli vydechli a vytvořili si krásný adventní věnec na dveře nebo na stůl a nebo klidně i obojí? Pak právě pro Vás máme připravený workshop na výrobu věnců, kterým Vás provede Helena Šupová z květinové dílny Domkvět. V Domkvětu používají květiny a rostlinný materiál ze zahrady, od místních pěstitelů a dodavatelů. Takže i naše vánoční věnce budou nejen krásné, ale i šetrné k přírodě, a proto Vás pohled na ně potěší vždy hned dvakrát. Vytvořit si můžete některou z těchto variant věnců:

1/věnec na dveře (průměr 40-55 cm) za 500,-Kč

2/adventní věnec na stůl (základní svíčky, přírodní) za 570,-Kč

3/luxusní adventní věnec (eukalypt, baňky, třpytivé stuhy, lepší svíčky) za 890,-Kč

Pro koho je workshop určený? Pro všechny, kteří si chějí vyzdobit dům věncem vlastní výroby, pro všechny kdo rádi tvoří, pro všechny kdo se chtějí v předvánočním shonu chvilku zastavit, vydechnout, popovídat si. Takže pro všechny ženy, maminky, babičky, tatínky, kamarády, větší děti, mladé slečny, menší děti, kterým někdo pomůže s dotahováním drátu při vazbě, … no zkrátka pro všechny!

V ceně je zahrnut veškerý materiál (slaměný nebo proutěný korpus, bodce, škála svíček, chvojí lokální, přízdoby  přírodní, lýko, stuhy, drát, provázek, náboje do tavící pistole aj., u luxusní varianty eukalypt a baňky a třpytivé stuhy a lepší svíčky a ozdobné drátky aj.; a pomůcky k zapůjčení zahradnické nůžky, tavící pistole aj.).  Variantu výrobku lze zvolit až přímo na workshopu. Připraveno bude samozřejmě také příjemné prostředí a čaj nebo káva. Na workshop se můžete hlásit do 26. 11. do 20.00 zde: https://o-kruh.cz/programy/jednorazove-programy/adventni-vence/

Tento web používá cookies k optimalizaci svého běhu a k fungování analytických nástrojů. View more
Souhlasím
Odmítnout