Cvičení pro nejmenší

Určeno pro: rodiče s dětmi od roku do dvou let.‏‏‎ ‎

Cílem cvičení pro nejmenší je především dopřát mamince a dítěti chvíle vzájemné pozornosti, při které dochází k prohlubování jejich vzájemného vztahu. Cvičení probíhá hravou a nenásilnou formou v něžné náruči maminek. Cvičením děti provází plyšový maňásek, který je seznámí s říkadly, písničkami, básničkami.  Věnujeme se rozvoji rovnováhy, koordinaci pohybů, hrubé i jemné motoriky. Pracujeme se senzomotorickým padákem, barevnými míčky a prolézačkami.

Vzhledem k náplni kurzu je cvičení nejvhodněší pro děti, které už začínají dělat své první krůčky nabo se na ně připravují. Ale i děti, které zatím lezou po čtyřech, se do převážné většiny aktivit krásně zapojí.

Cena kurzu: 1.500, – Kč
Pokud jste naše kroužky objevili až v průběhu kurzu a máte zájem se k nám přidat, nezoufejte a přihlaste se! Pokud nebudeme mít ještě naplněnou kapacitu kurzu, tak Vás rádi přivítáme i v jeho průběhu. První lekce je vždy zkušební, ať začnete kdykoli, a pokud se rozhodnete s námi pokračovat, domluvíme se na ceně tak, abyste neplatili lekce, které již proběhly! Těšíme se na nové kamarády! Kurzovné se vypočítává ode dne odeslání příhlášky. Kurzovné je potřeba uhradit nejpozději do začátku první lekce následující po lekci zkušební.

Časová dotace: 45 min/1x za týden, v ceně 15 lekcí, začátek kurzu od 24. září (úterní lekce) a od 26. září (čtvrteční lekce) 2024. První lekce je zkušební, abyste měli možnost vyzkoušet, jak lekce probíhá a zda je pro Vás a Vaše dítě ta pravá.

Kapacita kurzu: 10 dětí

Děkujeme za Váš zájem o Cvičení pro nejmenší. Úterní kurz je v tuto chvíli již zcela naplněn. Pokud máte zájem zapsat se jako náhradník, ozvěte se nám na o-kruh@email.cz. Případně se můžete přihlásit na kurz ve čtvrtek, zde ještě volná místa máme.

Lektorka: Mgr. Monika Tošenovská (úterní lekce) a Ing. Jaroslava Pechová (čtvrteční lekce)

Tento web používá cookies k optimalizaci svého běhu a k fungování analytických nástrojů. View more
Souhlasím
Odmítnout