Kdy: čtvrtek 4. dubna 2024 od 17:00 do 19:00.
Znáte zázrak pro zdraví v podobě mléčně kvašené zeleniny? Určitě ano, minimálně v podobě kvašáků či kysaného zelí. Na našem workshopu si však povíme, v čem ten zázrak kvašené zelniny tkví. Jak to udělat, aby se výsledek povedl a zelenina nesplesnivěla, jak kvašenou zeleninu zařadit do jídelníčku. A především si vlastnoručně připravíme 3 různé druhy kvašené zeleniny: klasické pickles, zeleninu kvašenou v nálevu z umeocta a pikantní kimchi, které si všechny spolu s receptem odnesete domů na dokvašení a k snědku. A nepopiratelným bonusem workshopu je společný čas při tvoření, povídání a osobní předávání zkušeností. Přijďte se naučit, jak si doma vyrobit toho nejlepšího pomocníka na posílení imunity. Workshopem Vás provede a své nadšení z pickles s Vámi nasdílí Eva Jungová, která se výrobě domácí kvašené zeleniny věnuje přibližně osum let.
Cena kurzu: 400, – Kč (v ceně je zahrnuta 3x sklenice kvašené zeleniny vlastní přípravy). Platba v hotovosti na místě.
Kde: V prostorách rodinného centra o-kruh, Zámecké náměstí 733 – růžový domeček, Velká Bystřice 783 53
Kapacita kurzu: 10, kurz proběhne za minimální účasti 4 zájemců
Lektorka: Eva Jungová